MijnGezondheidTesten proces

Wil je graag een Corona test doen waar en wanneer het jou uitkomt? Testen via MijnGezondheidTesten maakt dit mogelijk. De test is eenvoudig zelf af te nemen. In een paar eenvoudige stappen lopen we het proces met je door:Stap 1. Bestel je test. Weet je niet zeker wat je moet testen vul dan eerst de testwijzer in die jou een advies op maat geeft. We bieden verschillende mogelijkheden om je test te verzenden en te betalen
Stap 2. Volg de instructie stap voor stap op 
Stap 3. Verstuur je test kosteloos (binnen Nederland) retour naar ons laboratorium
Stap 4. Jouw afname komt binnen bij ons ISO gecertificeerde laboratorium STEIN
Stap 5. Na 3 werkdagen staat de uitslag online in het uitslagenportaal. Let op dit is in een normale situatie. Door de grote hoeveelheden testen die gedaan worden kan het zijn dat een onderdeel in het lab op is en dat het iets langer duurt.
Stap 6. Bekijk online je uitslag met uitleg en jouw persoonlijke advies.  

Bij de uitslag staat duidelijk wat de test inhoud en wat jouw uitslag betekent. Ook vind je hier jouw persoonlijk advies. Helemaal op maat en in begrijpelijke taal.
De laboratoriumtesten van MijnGezondheidTesten zijn vergelijkbaar met die van de huisarts of GGD. Alle analyses vinden plaats in het ISO gecertificeerde laboratorium van STEIN en voldoet aan alle kwaliteitseisen. De uitslag van je testen kan je online inzien in het beveiligde Uitslagenportaal. Deze is veilig en anoniem. Wij delen nooit gegevens met derden. Je uitslag kun je downloaden in het portaal.