Wij zijn, Klazien Visser en Marlous Lasschuyt, BIG geregistreerde verpleegkundigen en de oprichters van MijnGezondheidTesten.nl. We hebben jarenlang gewerkt voor een SOA poli van een GGD. In 2012 is Soapoli-online.nl opgericht nadat wij in de spreekkamer steeds meer mensen zagen die liever in alle anonimiteit SOA willen testen, liefst zonder een gesprek met een arts of verpleegkundige. De insteek was iets op te richten waar mensen in volledige discretie zelf hun SOA test en behandeling konden regelen.
In 2020 willen wij meer testen op de markt brengen die mensen thuis kunnen afnemen. In maart 2020 ontstond de corona crisis in Nederland. Wij willen hierin bijdrage door als eerste corona testen aan te bieden in deze webshop. 
Mensen willen graag hun status weten en deze test maakt het mogelijk dit in je eigen omgeving, in je eigen tijd te doen.

De mensen achter MijnGezondheidTesten.nl

Betrouwbaarheid, toegankelijk informatie, discretie en goede begeleiding zijn dan ook de peilers in onze dienstverlening.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met professionele en gecertificeerde partners. 

Uitgelicht: een van onze belangrijkste partner Medische laboratoria STEIN & collegae. Dit lab is ISO gecertificeerd (ISO 15189). Alle afgenomen testen gaan hier naartoe en worden volgens richtlijn geanalyseerd. Weten welke type testen er aangeboden worden zie Kwaliteit van de testen.